СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,ПОСТОЉЕ СО АЛУМИНИУМСКИ ДРЖАЧ,H=100mm,IKAMO3 EMAS

204 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА- ПОСТОЉЕ СО ДРЖАЧ; ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM, ВИСИНА-100mm.