СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,ПОСТОЉЕ СО АЛУМИНИУМСКИ ДРЖАЧ,H=20mm,IKAM02 EMAS

222 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА- ПОСТОЉЕ СО ДРЖАЧ; ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM, ВИСИНА-20mm.