СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ПЛАВА,ЛЕД,IKML220М EMAS

397 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА;
НАПОН- 220VAC;
БОЈА- СИНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137013 Brand: