СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЗЕЛЕНА,ЛЕД,IKML220Y EMAS

357 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА- СИЈАЛИЦА; НАПОН- 220VAC; БОЈА- ЗЕЛЕНА; ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.