Попуст

СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЖОЛТА,ЛЕД,IKML220S EMAS

ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА;
НАПОН- 220VAC;
БОЈА- ЖОЛТА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137012 Brand: