СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЖОЛТА ТРЕПКАЧКА ЛЕД,IKMF220S EMAS

605 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА- СИЈАЛИЦА ТРЕПКАЧКА; НАПОН- 220VAC; БОЈА- ЖОЛТА; ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.