СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЦРВЕНА,ЛЕД,IKML024K EMAS

397 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА;
НАПОН- 24VAC/DC;
БОЈА- ЦРВЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137015 Brand: