СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЗЕЛЕНА,ЛЕД,IKML024Y EMAS

397 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА- СИЈАЛИЦА; НАПОН- 24VAC/DC; БОЈА- ЗЕЛЕНА; ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.