СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЦРВЕНА,ЛЕД,IKML220K EMAS

397 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА;
НАПОН- 220VAC;
БОЈА- ЦРВЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137010 Brand: