СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА ЖОЛТА ТРЕПКАЧКА ЛЕД,IKMF024S EMAS

605 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
СИЈАЛИЦА ТРЕПКАЧКА;
НАПОН- 24VAC/DC;
БОЈА- ЖОЛТА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137027 Brand: