СИГНАЛНА СВЕТИЛКА МОД. Ф50mm,СИРЕНА,90dB,220V AC,IKM5Z220 EMAS

1.181 ден

ТИП- СИГНАЛНА СВЕТИЛКА-МОДУЛАРНА-
ЗУЈАЛИЦА;
НАПОН- 220VAC;
ЈАЧИНА НА ЗВУК-90Db;
ДИМЕНЗИИ- Ф=50MM.

137008 Brand: