СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22,ЖОЛТА LED 220V AC,MBSD220S EMAS

168 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,15А
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125122 Brand: