СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22,ЦРВЕНА LED 220V AC,MBSD220K EMAS

153 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,15А ЗАШТИТА-IP50; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.