СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22,ЗЕЛЕНА LED 24V AC/DC,MBSD024Y EMAS

168 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-24VAC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,15А
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125126 Brand: