СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22 CL2-502R ЦРВЕНА LED 24 V AC/DC 78789 ABB

762 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-24VAC/DC; НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,16А ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.