СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22 CL2-523G ЗЕЛЕНА LED 220 V AC/DC 78806 ABB

471 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,17А ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.