ТИПКАЛО КОМП.Ф22,ЗУЈАЛИЦА СО ИЛУМИНАЦИЈА,ЦРВЕНА,95dB,24V AC/DC,MBZS024S EMAS

357 ден

ТИП-КОМПАКТЕН, ЗУЈАЛИЦА СО ИЛУМИНАЦИЈА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 24V AC/DC;
ЗВУЧНОСТ- 85dB;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-ДА/ДА;
СИЈАЛИЧКА- LED;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125115 Brand: