СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22,ПЛАВА LED (12-30)V AC/DC, CM070XM EMAS

363 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-12-30V AC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,15А
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125277 Brand: