ТИПКАЛО КОМП.Ф22,ЗУЈАЛИЦА СО ИЛУМИНАЦИЈА,ЦРВЕНА,95dB,220V AC,MBZS220S EMAS

328 ден

ТИП-КОМПАКТЕН, ЗУЈАЛИЦА СО ИЛУМИНАЦИЈА; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН НАПОН- 220V AC; ЗВУЧНОСТ- 90dB; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-ДА/ДА; СИЈАЛИЧКА- LED; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.