МИНИ ПРЕКИНУВАЧ,ЛОСТ СО ТРКАЛЦЕ,1CO,MN2MIM2 EMAS

321 ден

ТИП- МИНИ ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1CO;
АКТУАТОР- ЛОСТ СО ТРКАЛЦЕ;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 6A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127100 Brand: