МИНИ ПРЕКИНУВАЧ,НАБИВАЧКО МЕТАЛНО ТРКАЛО,1CO,MN2MUM3 EMAS

569 ден

ТИП- МИНИ ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1CO;
АКТУАТОР- НАБИВАЧКО МЕТАЛНО ТРКАЛО;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 6A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127102 Brand: