МИНИ ПРЕКИНУВАЧ,НАБИВАЧКИ КЛИП,1CO,MN2PUM9 EMAS

430 ден

ТИП- МИНИ ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1CO;
АКТУАТОР- НАБИВАЧКИ КЛИП;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 6A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127101 Brand: