МИКРО ПРЕКИНУВАЧ,ЛОСТ СО ТРКАЛЦЕ,1CO,MK1MIP2 EMAS

160 ден

ТИП- МИКРО ПРЕКИНУВАЧ; МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; КОНТАКТИ- 1CO; АКТУАТОР- ЛОСТ СО ТРКАЛЦЕ; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 6A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.