МИКРО КИП ПРЕКИНУВАЧ,ON-OFF,2NO, MA121 EMAS

386 ден

ТИП- КИП МИКРО ПРЕКИНУВАЧ ON-OFF; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; КОНТАКТ- 2NO; НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230VAC; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP20.