МИКРО КИП ПРЕКИНУВАЧ,ON-OFF-ON,2NO, MA113 EMAS

284 ден

ТИП- КИП МИКРО ПРЕКИНУВАЧ ON-OFF-ON; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; КОНТАКТ- 2NO; НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230VAC; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP20.