МИКРО КИП ПРЕКИНУВАЧ,ON-OFF-ON,4NO, MA123 EMAS

430 ден

ТИП- КИП МИКРО ПРЕКИНУВАЧ ON-OFF-ON; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; КОНТАКТ- 4NO; НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230VAC; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP20.