МИКРО ПРЕКИНУВАЧ,НАБИВАЧКИ КЛИП,1CO,MK1PUM9 EMAS

263 ден

ТИП- МИКРО ПРЕКИНУВАЧ; МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; КОНТАКТИ- 1CO; АКТУАТОР- НАБИВАЧКИ КЛИП; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 6A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 230V; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.