НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ,МИНИ ПЕДАЛА,1NO,СИВА,PDA1 EMAS

897 ден

ТИП- НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ-МИНИ;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
БОЈА-СИВА;
КОНТАКТИ- 1NO;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230VAC;
ДИМЕНЗИИ-142X80X43mm(ВxШxД)
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP30.

127134 Brand: