НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ, MЕТАЛНА ПЕДАЛА СО ЗАШТИТА, 1NO+1NC, ЖОЛТА, PDKS11BX10 EMAS

2.625 ден

ТИП- НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА, МЕТАЛ;
БОЈА-ЖОЛТА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230VAC;
ДИМЕНЗИИ-240X156X140mm(ВxШxД)
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65.

127136 Brand: