НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ,MЕТАЛНА ПЕДАЛА СО ЗАШТИТА,1NO+1NC,СИВА,PDKS11BX10G EMAS

2.625 ден

ТИП- НОЖЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА, МЕТАЛ;
БОЈА-СИВА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230VAC;
ДИМЕНЗИИ-240X156X140mm(ВxШxД)
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65.

127135 Brand: