СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22 CL2-523R ЦРВЕНА LED 220 V AC 78805 ABB

495 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,17А ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.