СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22,ЦРВЕНА LED (12-30)V AC/DC,CM060XK EMAS

363 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-12-30V AC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,15А
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125275 Brand: