ТИПКАЛО КОМП.Ф22,СЕЛЕКТОР,0-1,1NO,CM100S20 EMAS

323 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СЕЛЕКТОР, НЕПОВРАТЕН, 0-1,МОМЕНТАЛЕН; МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP50; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.