ТИПКАЛО КОМП.Ф22, СЕЛЕКТОР, 0-1 ПОВРАТЕН, 1NO, MB100S21 EMAS

175 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СЕЛЕКТОР, ПОВРАТЕН, 0-1,МОМЕНТАЛЕН; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP50; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.