ТИПКАЛО МОД.Ф22,СО КЛУЧ,1-0-2,1NO+1NC,CP102AC30 EMAS

669 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР СО КЛУЧ, НЕПОВРАТЕН, 1-0-2,МОМЕНТАЛЕН; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.