ТИПКАЛО МОД.Ф22,СЕЛЕКТОР,0-1 ПОВРАТЕН,1NO,CP100S21 EMAS

259 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР, ПОВРАТЕН, 0-1,МОМЕНТАЛЕН; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.