ТИПКАЛО МОД.Ф22,СЕЛЕКТОР,0-1,1NO,CP100S20 EMAS

259 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР, НЕПОВРАТЕН,
0-1,МОМЕНТАЛЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.