ТИПКАЛО МОД.Ф22,СЕЛЕКТОР,2-0-1,2NO,CP101S30 EMAS

320 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР, НЕПОВРАТЕН, 2-0-1,МОМЕНТАЛЕН; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.