ТИПКАЛО МОД.Ф22,СО КЛУЧ,0-1,1NO,CP100AC20 EMAS

644 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР СО КЛУЧ, НЕПОВРАТЕН,
0-1,МОМЕНТАЛЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.