ТИПКАЛО МОД.Ф22,ЏОЈСТИК,2 ПОЗЗ,2NO,CP101DJ20 EMAS

570 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН ЏОЈСТИК НЕПОВРАТЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ-1NO+1NC;
БРОЈ НА ПОЗИЦИИ-ДВЕ;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125152 Brand: