ТИПКАЛО МОД.Ф22,ЏОЈСТИК,2 ПОЗЗ ПОВРАТЕН,2NO,CP101DJ21 EMAS

570 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН ЏОЈСТИК ПОВРАТЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ-2NO;
БРОЈ НА ПОЗИЦИИ-ДВЕ;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125153 Brand: