ТИПКАЛО МОД.Ф22,ЏОЈСТИК,4 ПОЗЗ,2NO+2NC,CP707DJ40 EMAS

840 ден

ТИП-МОДУЛАРЕН ЏОЈСТИК НЕПОВРАТЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ-2NO+2NC;
БРОЈ НА ПОЗИЦИИ-ЧЕТИРИ;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125154 Brand: