ТИПКАЛО КОМП. СЕЛЕКТОР, 2 ПОЗ. C2SS1-10B-11 ABB

442 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СЕЛЕКТОР, НЕПОВРАТЕН, 0-1,МОМЕНТАЛЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-1A(240V AC),0.3A(24 V DC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-300V(AC/DC);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

1250050 Brand: