ТИПКАЛО СЕЛЕКТОР, ГЛАВА, 3 ПОЗ. M3SS4-10B 12292 ABB

594 ден

ТИП-ДЕЛ ЗА МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР, НЕПОВРАТЕН,
1-0-2, ГЛАВА,МОМЕНТАЛЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125024 Brand: