ТИПКАЛО СЕЛЕКТОР, ГЛАВА, 2 ПОЗ. M2SS4-10B 12289 ABB

634 ден

ТИП-ДЕЛ ЗА МОДУЛАРЕН СЕЛЕКТОР, НЕПОВРАТЕН,
0-1, ГЛАВА,МОМЕНТАЛЕН;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125022 Brand: