ТИПКАЛО КОМП.Ф22, СЕЛЕКТОР, 2-0-1 ПОВРАТЕН, 2NO, MB101S32 EMAS

241 ден

ТИП-КОМПАКТЕН СЕЛЕКТОР, ПОВРАТЕН, 2-0-1,МОМЕНТАЛЕН; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP50; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.