ТИПКАЛО МОД.Ф22,ЗЕЛЕНО,1NO,CP100DY EMAS

238 ден

ТИП-МОДУЛАРНО ТИПКАЛО,МОМЕНТАЛНО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-4A(240V AC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NО;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-IP65;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125141 Brand: