ПОМОШEН КОНТАКТ ЗА ТИПКАЛО MCB01 NC 12298 ABB

261 ден

ТИП-ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА МОДУЛАРНО ТИПКАЛО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A(240V AC), 5A(24 V DC)
КОНТАКТИ: 1NC;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.