ПОМОШEН КОНТАКТ ЗА ТИПКАЛО MCB10 NO 12297 ABB

197 ден

ТИП-ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА МОДУЛАРНО ТИПКАЛО; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A(240V AC), 5A(24 V DC) КОНТАКТИ: 1NO; ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.