ТИПКАЛО МОД.Ф22,ЗА ИТЕН СТОП СО НАТПИС,Ф40,МЕТАЛНО,1NC,CM200EE EMAS

478 ден

ТИП-МОДУЛАРНО ТИПКАЛО ЗА ИТЕН СТОП- ПЕЧУРКА 40mm, СО ЗАДРШКА;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-4A(240V AC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-300V(AC/DC);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

1251500 Brand: